Webhoszting szolgáltatás

Megújult webhoszting szolgáltatásunk keretében megtalálható palettánkon a kis erőforrás igényű, statikus weboldalak kiszolgálására alkalmas csomagok ugyanúgy, mint a nagy erőforrás igényű, több weboldal kiszolgálására alkalmas csomagok.

A webhoszting csomagok kiszolgálására DirectAdmin szoftvert alkalmazunk, így ügyfeleinknek is megújult adminisztrációs felületet tudunk biztosítani. Ezen felületen keresztül lehetőség nyílik a csomag teljes körű felügyeletére. Mostantól lehetséges ügyfélszolgálatunk, rendszergazdánk segítsége nélkül E-mai címeket létrehozni és megszüntetni, egy kattintással teljes tárhely mentést készíteni egy fontosabb változtatás előtt, ütemezett feladatokat beállítani (cron), stb. Ez csak pár példa arra, mennyivel többet nyújt megújult felületünk a réginél.

Minden webhoszting csomagnak előre definiált erőforrásai vannak (tárhely, domainek száma, adatbázisok száma, E-mail címek száma, PHP használat, stb), amelyeket a DirectAdmin segítségével biztosítunk ügyfeleink részére. Az adminisztrációs felületen nyomon lehet követni, hogy a csomag mennyi erőforrást használ fel, ezzel elősegítve az optimálisabb programkód megteremtését.

Milyen webhoszting csomagra van Önnek szüksége?

Statikus csomag (Basic): Egyszerű szöveges bemutatkozó oldalt képekkel, adatbázis, fórum vagy blog nélkül.

Dinamikus csomag (Medium, Office, Professional): Dinamikus tartalmú, professzionális weboldalt adatbázis, fórum, blog, hírlevélküldő, galéria vagy portál programok használatával.

Basic webhoszting csomagunk ( statikus csomag )

A Basic szolgáltatás a lehető legolcsóbb megoldást kínálja, mellyel ügyfeleink saját honlappal jelenhetnek meg az Interneten. A Basic szolgáltatás kiválóan alkalmas statikus (x)HTML vagy FLASH honlapok elhelyezésére (pl. bemutatkozó oldal vagy galéria), melyek nem igényelnek szerveroldali adatfeldolgozást. Amit a Basic szolgáltatás alapértelmezésben tartalmaz:

1 GB webtárhelyet, amely statikus honlap elhelyezésére alkalmas 1 db domain hosztolása egy csomagban 1db MySQL adatbázissal, PHP használattal, 10db E-mail címmel, webstatisztika használatával, 1db FTP fozzáférés az oldal feltöltéséhez.

Amire nem alkalmas:

levelezőlisták használata, dedikált aldomének használata, Domain portfólió kezelése (több domain név kezelése egy térhelyen belül, akár több felhasználói hozzáféréssel), DNS kontroll, SSH elérésű weblapok használata, szerver oldali SPAM szűrés,

Medium és Office webhoszting csomagjaink ( dinamikus csomagok )

A Basic szolgáltatástól eltérően optimális megoldást kínál a céges teljes internetes megjelenésére. Az Office (3GB térhely, 3db domain név) és a Medium (5Gb tárhely és 5 db domain név) csomagujaink kiválóan alkalmasak a statikus (x)HTML vagy FLASH honlapok elhelyezése mellet dinamikus weblapok kezelésére is, beleértve a webáruházakat illetve portálokat is. A dinamikus csomagjaink a Basic szolgáltatásain felül alapértelmezésben tartalmazza még az alábbiakat is:

3 GB (Medium) vagy 5GB (Office) webtárhelyet, amely dinamikus honlap elhelyezésére alkalmas 3 illetve 5 db domain hosztolása egy csomagban 3db illetve 5db MySQL adatbázissal, CGI és PHP használattal, korlátlan E-mail címmel (csak a webtárhely mérete szab határt az E-mail címeknek), webstatisztika használatával, több darab FTP fozzáféréssel.

A Medium és  Office csomagjainknál engedélyezett a levelezőlisták használata, a dedikált aldomének használata, több domain név kezelése egy térhelyen belül  (akár több felhasználói hozzáféréssel), DNS kontroll, SSH elérésű weblapok használata, szerver oldali SPAM szűrés.

A dinamikus csomagjaink alkalmasak Joomla és WordPress futtatására is!

Professzionális webhoszting csomagunk ( dinamikus csomag )

A Professzionális webhoszting csomagunk teljes mértékbe testreszabható, minden esetben az igényeknek megfelelően konfiguráljuk a csomag beállításait.

A Professzionális csomagunk alkalmas viszonteladók kiszolgálására is!

 

Bővebb információkért keressen bennünket!